Mechiel Versluis nieuwe hoofdcoach!

Mechiel Versluis nieuwe hoofdcoach!

06-08-2021 | Josephine Waslander | Mechiel Versluis nieuwe hoofdcoach!

Het is ons een eer en een waar genoegen om te vermelden dat Mechiel Versluis vanaf aankomend jaar samen met Jolijn Remmelink hoofdcoach wordt van onze wedstrijdtak.

Dit verenigingsjaar startten we met twee nieuwe proffessionele hoofdcoaches, Jolijn Remmelink als vrouwenhoofdcoach en Rogier Blink als mannenhoofdcoach. Rogier Blink kreeg een positie aangeboden bij de KNRB, waardoor hij zijn werkzaamheden bij Okeanos helaas niet langer kon voortzetten. De vereniging moest op zoek naar een nieuwe hoofdcoach voor de mannentak. 

Na twee sollicitatierondes, waaronder een gesprek met een onafhankelijke professional aanwezig, en een flink aantal geschikte kandidaten, is de keuze gevallen voor Mechiel. We zijn er van overtuigd dat hij samen met Jolijn het roeien naar een hoger niveau kan tillen. Met zijn ervaring als roeier, Okeanied en Olympiër, uitgebreide kennis over materiaal en afstellingen en zijn coachambities zijn wij meer dan verheugd dat Mechiel officieel zijn contract hoofdcoach van de mannentak heeft getekend!