Kamprechters & Mobo's gezocht!

Kamprechters & Mobo's gezocht!

28-10-2018 | Anouk Spekking | Kamprechters & Mobo's gezocht!

Kamprechters en motorboot-bestuurders (MoBo's) zijn onmisbaar en zorgen voor een veilig en eerlijk verloop van roeiwedstrijden. Wil jij wedstrijden van dichtbij meemaken? Meld je dan aan om een kamprechter of MoBo-licentie te halen.

Kamprechters
Als kamprechter houd je toezicht op het eerlijk en veilig verloop van een wedstrijd. Daarvoor is kennis van het RvR, communicatieve en organisatorische vaardigheden nodig, waarvan je het meeste leert 'on the job'. Meer informatie over kamprechteren en de verschillende niveau's zijn hier te vinden. De opleidingen starten in november 2018. Heb je interesse? Mail ons dan voor 30 september. 

MoBo's
MoBo's faciliteren de kamprechters met het besturen van motorboten, waardoor de veiligheid en eerlijkheid van een wedstrijd gewaarborgd kan worden. Hierbij wordt vooral gevraagd om kundigheid, inzicht en enthousiastme. Studenten kunnen een dagje meevaren met een wedstrijd om te kijken of het iets voor ze is, waar ook allerlei vragen gesteld kunnen worden. Net zo als het kamprechteren leer je het besturen van een motorboot 'on the job'. Hierbij wordt je begeleid door andere MoBo's of kamprechters. 

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar praeses@okeanos.nl