Join For Joy x Okeanos

Join For Joy x Okeanos

19-03-2021 | Nienke Kamstra | Join For Joy x Okeanos

Join For Joy x Okeanos!

Wij zijn een vereniging waar ambitie, plezier en aandacht centraal staan. Door onze persoonlijke aanpak worden onze leden gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en deze samen met anderen te ontwikkelen. Het sportieve aspect brengt ons veel, zowel op als naast het water. Wij gunnen iedereen een veilige haven, zoals velen van ons bij Okeanos hebben gevonden. Daarom is Okeanos een langdurige samenwerking aangegaan met Join for JOY. Join for JOY ondersteunt basisscholen in Afrika bij het opzetten van programma’s om spelenderwijs te leren over maatschappelijke onderwerpen, zoals gezondheid, hygiëne, seksualiteit en inclusiviteit. Vanaf vandaag zal Okeanos met kleine en grote acties voor zowel onze eigen leden als externen geld inzamelen voor Join for JOY. Het doel? €12.000 euro om een hele school voor drie jaar te helpen. Wij hebben al een aantal toffe evenementen in gedachte waarmee we hopelijk dit mooie bedrag kunnen ophalen. Maar helaas moeten wij door de huidige maatregelen nog even geduld hebben. Maar ook nu kun je zeker al dit mooie doel steunen door de volgende actie:

Wij versturen namelijk een (digitale) kop thee! Tijdens deze rare tijden moeten wij veel mensen missen. Dus hoe leuk is het om jouw oma, vriend, oom, ex, buurman of collega te verrassen met een lieve boodschap en een afspraak om (digitaal) een kop thee te drinken!

Via de volgende forms kun je je inschrijven. Voor €3 verstuur jij een kaartje met persoonlijke boodschap en thee. Uiteraard gaat de winst naar Join for Joy. Zo verras je iemand en steun je het goede doel! Wat wil je nog meer? Schrijf je in via deze link:

Schrijf je in via deze link!

Wil je liever gewoon doneren? Dat kon ook! Hier is de link naar Tikkie. 

Maar kijk vooral deze video!