Inschrijvingen zijn geopend! - Inmiddels gesloten

Inschrijvingen zijn geopend! - Inmiddels gesloten

10-08-2020 | Josephine Waslander | Inschrijvingen zijn geopend! - Inmiddels gesloten

De inschrijvingen voor Herfst '20 zijn reeds geopend!

Ben jij er al zeker van dat je lid wil worden van onze vereniging gelegen aan de prachtige Bosbaan? Dat kan via de volgende link: https://inschrijven.okeanos.nl/step1

Mocht je eerst nog de sfeer willen komen proeven bij R.S.V.U. 'Okeanos'? Schrijf je dan nu in voor een van onze Open Dagen! In verband met de coronamaatregelen werken wij met inschrijflijsten om bij te kunnen houden wie onze Open Dagen allemaal bezocht heeft.

 

De nieuwe coronamaatregelen zorgen ervoor dat Open Dagen in een iets ander format gegoten moeten worden, maar aangezien wij een studentensportvereniging zijn en er bij ons makkelijk 1.5m afstand gehouden kan worden, kan jij vooralsnog gewoon kennismaken met onze mooie vereniging. Door de aangescherpte maatregelen zijn er helaas wel extra regels verbonden aan de Open Dagen. Zo mogen wij geen alcohol schenken tijdens de Open Dagen en mogen er geen externen meer aanwezig zijn na 22:00 uur. Bovendien moeten de open activiteiten volledig in het teken staan van kennismaking met de sport, vandaar dat wij jullie een uitgebreide kennismaking willen bieden met de roeisport. Echter hoort uitgebreid chillen op ons terras hier helaas niet bij.

 

Heb jij in de tussentijd nog vragen? Stel ze gerust door een mail te sturen naar abactis@okeanos.nl