Humans of Okeanos - Nhunke

Humans of Okeanos - Nhunke

20-08-2021 | Josephine Waslander | Humans of Okeanos - Nhunke

Humans of Okeanos - Nhunke.

"Ik heb net mijn eerste jaar bij Okeanos er op zitten, en al was het waarschijnlijk niet zoals ieders eerste jaar, ik heb er enorm van genoten. Ik heb genoten van de selectieperiode waarin ik werd uitgedaagd en door bloed, zweet en tranen ben gegaan met superleuke meiden. Je gaat er samen doorheen en je wordt door je coaches gepusht tot je echt niet meer kan en nog net iets verder dan dat. Het was een supergave ervaring en doordat je er samen helemaal voor gaat, leer je elkaar echt kennen.


Maar het is niet alleen maar strijden gelukkig. Ik heb ook enorm genoten van de feesten die we hebben kunnen hebben. Met de coronamaatregelen was er veel onduidelijk, maar ik wilde toch een bijdrage leveren aan een leuke tijd op Okeanos. Daarom ben ik bij de Evenementencommissie gegaan, de Eventcie. Het leukste dat we met deze commissie mochten organiseren was de Uittrainingsweek. Met een supergezellige en gedreven groep hebben we een driedaagse activiteitenweek georganiseerd met als hoogtepunt het strandfestival!

En dan denk je, als ik thuis ben even geen Okeanos... Maar niks is minder waar. Ik heb sinds ik op Uilenstede woon altijd met Okeaniden gewoond. Hartstikke gezellig! Samen naar de borrels en strompelend terug, samen zeuren over de zware trainingen, samen roddelen over de Tante Toos.

Op Okeanos heb ik de leukste vrienden en vriendinnen gemaakt, de beste borrels uitgespeeld (zelfs met de coronamaatregelen, moet je nagaan) en natuurlijk de leukste sport ontdekt!"