BOSBAAN GESLOTEN

BOSBAAN GESLOTEN

15-03-2020 | Nieneke Hofstra | BOSBAAN GESLOTEN

Geachte Okeaniden,

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in razendsnel tempo op. De KNRB heeft zich hard proberen te maken om verenigingen op de Bosbaan te laten roeien, maar er is nu duidelijk geworden dat dit niet wenselijk en haalbaar is. Dit gezegd te hebben, heeft Gemeente Amsterdam dan ook besloten om de Bosbaan te sluiten. Dit geldt vooralsnog tot dinsdag 31 maart. Concreet betekent dit voor onze leden:

- Het is verboden te roeien op de Bosbaan
- Het is verboden gebruik te maken van de ergo's en spinfietsen
- Het is verboden om je te begeven in de loodsen

Wij betreuren de situatie, maar het is nu zaak om het virus zo snel mogelijk af te vlakken, zodat iedereen ook zo snel mogelijk weer kan roeien. 

Mochten er vragen zijn rondom het virus of deze mail, ontvangen wij deze graag via bestuur@okeanos.nl. Vanzelfsprekend houden wij jullie op de hoogte van het laatste nieuws en zullen wij zoveel mogelijk updates sturen. Ook verwijs ik graag naar de website van de KNRB (https://knrb.nl/2020/03/13/update-maatregelen-coronavirus/, https://roeien.nl/nieuws/toproeien/update-wrc-iii-olympisch-kwalificatie-toernooi-afgelast/?preview=true&_thumbnail_id=10040&fbclid=IwAR1pWG1VJQCQECzJZLsadfhxe6m0Mz4FIGH_6eRGdAbPLt9o_KHfburywDc )